Assortiment

Bier en wijn

Wij schenken Amstel IJskoud en hebben daarnaast een wisseltap met speciaalbier. Wij hebben een mooi assortiment aan speciaalbieren van verschillende merken, waaronder ‘Brouwerij de Eeuwige Jeugd’ uit Amsterdam, ‘Oudaen’ uit Utrecht, ‘Affligem’, ‘Duvel’ en toepasselijk ‘Brouwerij Kompaan’ uit Den Haag. Ook voor de alcoholvrije liefhebbers hebben wij 0.0% bieren.

Ons aanbod van verschillende soorten wijnen is geliefd bij onze gasten. Wij hebben voor ieder wat wils. Drinkt u graag een Sauvignon Blanc of Pinot Grigio? Of gaat u liever voor de Chardonnay? Houdt u van een soepele rode wijn, of meer van een wijn met veel body? Kom gerust proeven en ontdek uw favoriet!

Hapjes

Een hapje bij de borrel? Op onze borrelkaart staan heerlijke hapjes om te delen, zoals een royale bittergarnituur en ambachtelijke bitterballen. Veel van onze borrelhapjes worden lokaal verkregen. Zo serveren wij kaas en worst van onze vrienden van ‘Smaak en Delicatessen’ uit Bennekom en zijn onze crispy chicken wings afkomstig van lokale poelier ‘‘t Schaffelaartje’. Als highlight hebben wij de ‘plank De Compaen’, een plank met alles erop en eraan!

Voor de stevige trek hebben wij huisgemaakte tosti’s, een broodje kroket, of u kunt een maaltijd bestellen bij een van onze partnerrestaurants. Zo kunt u gezellig blijven borrelen terwijl uw maaltijd van een van de restaurants bij u aan tafel wordt bezorgd! Deze maaltijden worden verzorgd door ‘American Restaurant Dixies’, ‘Ristorante Italiano Villa Brutus’ of ‘Asian Cuisine Restaurant Ganbei’. Ze zijn op onze menukaart te vinden.

Nieuwe Stationsstraat 31,
6711 AG Ede

Dagelijks open vanaf 15:00 uur

Bel voor info, +31 318 303 905