Party

Feestje of bedrijfsborrel?

Wilt u een feestje of (bedrijfs)borrel organiseren? Café de Compaen is een unieke locatie voor uw borrel. Wij zijn een bruin café dat veel gezelligheid uitstraalt. Wij verzorgen producten van kwaliteit, verlenen goede service en beschikken over de competenties om uw borrel professioneel te verzorgen. Wij zijn daarentegen ook in staat om er een feestje van te maken! Wij verzorgen kleinschalige borrels van 10 personen, maar ook grootschalige borrels tot 100 personen. Wij bespreken graag uw wensen en behoeften en bespreken hierbij o.a. de volgende onderdelen:

Wat is de reden van uw bezoek? Zo kunnen wij het café bijvoorbeeld versieren met een verjaardag, of regelen wij een DJ om er een feestje van te maken.

Heeft u een budget? Wij regelen voor u een op maat gemaakte borrel, passend bij uw budget.

Wilt u een borrel met hapjes? Wij kunnen mooie planken met bittergarnituren, bitterballen, kaas- en worstplankjes etc. verzorgen.

Wilt u een borrel met diner? Met onze lokale partners zorgen wij voor ieder wat wils. Zo verzorgen wij diners met “live cooking & walking dinner” met Chefkok Tom Hartjes, waarbij u meerdere kleine gerechtjes eet in een ongedwongen gezellige sfeer. Maar verzorgen wij ook een cateringbuffet van onze lokale Chinese, Indonesische of Italiaanse partners (‘TapAsia’, ‘Ganbei’, ‘Willy’s 2 Go’, ‘Villa Brutus’). Of heeft u liever een hamburger met friet? Dan kan onze partner ‘Amerikaans restaurant Dixies’ dit verzorgen.

Er is veel mogelijk, neem gerust vrijblijvend contact op!

Nieuwe Stationsstraat 31,
6711 AG Ede

Dagelijks open vanaf 15:00 uur

Bel voor info, +31 318 303 905